Nya Bolag

Nya Bolag

Yova är en kraft som tar vid där du har en genomtänkt affärside och upprättat en hållbar ekonomisk kalkyl. Yova studerar din identitet och unikitet och matchar detta mot marknadsstrukturen i syfte att etablera en relevant platform och attraktiv paketering, inklusive strategi för kommunikation, prissättning, säljkanaler, etc.

 

Yova leder, hanterar och implementerar hela processen, men har även ett etablerat nätverk och kan ta in resurser och kompetenser där det behövs för att lösa samtliga ensiklda uppgifter. Yova vänder sig även till växthus-verksamhet och erbjuder bollplank för rådgivning och strategisering.

 

För att inte skriva utan alfabet

Yova finns till för dig som som kanske aldrig ens tänkt tanken att din affärsidé behöver paketeras för att sälja. Du tror att den säljer ändå. Och det kanske den gör! Men risken är rätt stor att du inte slår igenom i bruset; att du kastar dig över att namnge produkter, göra loggor och köpa annonser utan att ha en genuin platform eller prisstrategi.

 

I längden är det företag som har skött korten rätt i början och murat en rejäl platform som lyckas. Det blir nämligen extremt mycket lättare att svara på alla frågor framöver om du gjort hemläxan. Det är en investering i framtiden som kan mångdubbla din framtida inkomst.

RESULTAT

 

1. Time to market: du snabbar upp resan till en lönsam verksamhet när du preciserar erbjudandet och hittar rätt målgrupp från början

 

2. Marginaler: vi optimerar ROI genom att fokusera och resonera oss fram till volym kontra prissättning

 

3. Förtroende: du får tidigt en tydlig och konsekvent kommunikation som inger förtroende

 

 

Copyright © All Rights Reserved