Om Yova

Välkommen att kontakta Yova AB för en förutsättningslös diskussion: joanna@yova.se 0729 - 92 42 70

 

Yova AB

Yova är ett bolag som drivs av Joanna Sjölander i Norrköping.

 

Bolaget bedriver operativ konsultverksamhet och strategisk rådgivning främst inom områdena marknadsföring, affärsutveckling, marknadsutveckling, kommunikation samt förändringsarbete och innovationsprocesser, men även sourcing av kompetenser och råvaror.

 

Bolaget är verksamt både lokalt och internationellt

 

Joanna Sjölander

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Joanna Sjölander har gedigen erfarenhet av komplexa affärer, förändringsledarskap, affärsutveckling, samt kommunikation och marknadsföring i både av stora internationella projekt och mindre lokala uppdrag.

 

Joanna är van att arbeta i nätverk av flera leverantörer både lokalt och internationellt och har stor erfarenhet av att handla upp tjänster samt att effektivt leda allt från stora projekt till en nystartad verksamhet mot lönsamhet.

 

Stor del av erfarenheten ligger inom marknadskommunikation, med stora produktioner som events, film samt print och digitala media; samt en rad tunga ledarroller på sälj/marknadsorienterade poster bakom sig, främst inom B2B verksamhet och komplexa produkter.

 

Joanna brinner för för att matcha erbjudanden med behov - att renodla ideer så att de blir relevanta - och för att tratta ner komplexa moln till en tydlig säljbar idé samt användbar och lönsamhetsorienterad kommunikation.

 

Ladda ner CV

 

 

 

Copyright © All Rights Reserved